За на?/a> | Асортима?/a> | Партнери | Ценовник | Контак?/a> | Сајт мапа
 
  Добродојдовт? на страната на ЗИМЕКС ???/td>
Овде деталн?ќе можете да се запознаете со целокупнат?наша палета на производ? резервни делови за тешк??лесн?моторн?возила.
Влез во заштитенат?зона 
ЗИМЕКС ?увозни?? дистрибуте?на резервни делови од познат?германск?производител?како шт? се:  
  • KOLBEN SCHMIDT
  • BURKERT FAHRZEUGTEILE
  • LASO LANGENHAN KFZ-Ersatzeile
  • TRUCKTEC
 
Увозни? ?дистрибуте?на резервни делови од германск?производител?/td>
повеќе >>  

?генерале?застапни?за Македонија на:

  • TRIFA
  • DPH
 
Ка? на?можете да се снабдите со: сите видови на автосијаличк? симеринз?дихтонзи, мембрани, водн?пумп??сетови за водн?пумп? клипов? карики, дизн? напојн? пумп? грејач? магнетни вентил? бо?вентил? репаратури за АЦ пумп? автоелектрик? клинести ремени, брисач? спон? јабучици, сетови за стабилизер? сетови за баланштангли, сетови за кабини, флексибилн?црев?за ауспух, пумп?за куплун? штрафови за тркала ?уште мног?друг?автоделови.
Генерале? застапни?за Македонија
повеќе >>
 
ДЕЛОВИ НА ЛАГЕ??ПО НАРАЧК?/font>
 
  Насловна | За на?/a> | Контак?/a> | Сајт мапа Copyright ©2003 by PROWEB TEAM